Trenger du en designer, skribent eller redigerer – eller alt i én pakke?

Vet du om en jobb eller et oppdrag som kan passe for meg – eller noen som trenger akkurat min kompetanse?

Jeg har fjorten års erfaring fra mediebransjen, med hovedvekt på redaksjonell design, tekstredigering og journalistikk. Både design- og tekstarbeid begeistrer meg, men aller best trives jeg med en kombinasjon, enten i form av ulike oppdrag eller en variert stilling som inkluderer begge deler.

I 2016/2017 studerte jeg webdesign og programmering på deltid, før jeg gikk ut i foreldrepermisjon høsten 2017. Når permisjonstiden er over, vil jeg gjerne jobbe mer med webdesign, enten som frilanser på enkeltprosjekter som ansatt et sted hvor jeg kan lære mer.

Jeg er klar for små og store oppdrag gjennom firmaet mitt Ampersand studio igjen fra april, men jeg er også interessert i en mer tradisjonell jobb.

I jobbsammenheng beskrives jeg som positiv, engasjert, grundig, kompetent, selvstendig og kreativ. Jeg jobber raskt, men nøyaktig, har stor gjennomføringskraft og høy arbeidskapasitet. Jeg elsker å lære nye ting og tilpasser meg nye oppgaver og ukjent teknologi svært raskt.

Ta kontakt!
E-post: aina.kristiansen@gmail.com
Telefon: 4723 4113

Hjelp meg gjerne å spre ordet!

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Webdesign: Trenger du eller noen du kjenner en ny nettside – eller redesign av en gammel?

Grafisk design: Ser du etter en designer til en avis, et magasin, en bok eller en rapport? Ønsker du deg nye visittkort eller en hel visuell identitet? Eller kanskje du er på jakt etter spesialdesignede invitasjoner, bordkort og menyer til en spesiell anledning?

Tekst og journalistikk: Har du en knallgod idé til en sak du tror jeg kan skrive? Trenger du en tekstforfatter eller innholdsprodusent til ditt neste prosjekt? Leter du etter noen som kan redigere eller korrekturlese en artikkel, bok eller rapport? Eller sitter du med en bokidé og trenger hjelp til å skrive?

Jeg gleder meg!